Gregory Forster

Gregory Forster, een toegewijde vader van 5, beoefent al sinds zijn vroege jeugd actief diverse sporten, zoals atletiek en verschillende vormen van Martial arts. Hij heeft meer dan 25 jaar leservaring als wiskundeleraar en 20 jaar als Martial Arts-instructeur. Hij ontdekte de kracht van yoga 11 jaar geleden en werd een gecertificeerde yogaleraar in India. In Amsterdam geeft hij les in verschillende yogastudio’s en hij begon zijn eigen Uprising Yoga-beweging 6 jaar geleden. Gregory, is de oprichter en mede-eigenaar van Uprising yoga en lifestyle studio, hij combineert zijn gezonde (ital)leefstijl met yoga. De term Ital is een afkorting van het woord vitaal. Ital staat voor de zorg voor een gezond lichaam en een vitale geest. Samen met zijn team heeft hij een unieke plek gecreëerd voor lichaam, geest en gezondheid.

Aimee Tanon

Aimée is een gecertificeerde yogalerares bij Yoga Alliance US & UK met meer dan 3500 uur training in drie kerndisciplines: Sivananda, Bikram en Jivamukti. Haar beoefening van yoga begon in 1989, toen haar broer de diagnose HIV + kreeg en daarna in 1995 intensief doorpakte nadat ze haar broer aan aids had verloren. Net als haar Grammy Award winnende nicht, Olga Tañón, wilde Aimée dit geschenk delen met degenen die zichzelf op alle niveaus moesten helen. In 2002 richtte ze Pranava Yoga op, met de inspiratie om yoga en meditatie aan te bieden aan mensen in het bedrijfsleven Aimée geeft op internationaal niveau lessen en workshops die iedereen in staat stelt om een ​​bewuste keuze te maken om hun leven en de levens van iedereen om hen heen te verbeteren. In 2011 werd ze Dechen Thurman’s eerst gelauwerde lerares met 800 lesuren en keerde terug voor het behalen van haar MBA aan Nyenrode Business University in Nederland. Daar zorgde Aimée ervoor dat de oeroude kennis van yoga één van de studierichtingen werd van een de beste Business Schools van Europa; yoga en meditatie aan te bieden aan zijn studenten en personeel. Naast het lesgeven in yoga, is Aimée “de kloof aan het overbruggen” tussen de wereld van business consulting, technologie en humanisme als een eco-spirituele onderneemster door haar passie.

Sharon van den Bosch

Sharon is actief yoga gaan beoefenen na het krijgen van rugklachten en ze merkte dat yoga voor haar enorm hielp om lichamelijk en mentaal weer in balans te komen. Ze besloot daarom om een yoga leraar opleiding in Goa in India te volgen die gefocust was op gezondheid. In haar opleiding leerde ze onder andere hatha yoga, restoratieve yoga voor veel voorkomende lichamelijke en mentale problemen, pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie oefeningen. Ze hanteert een gezonde levensstijl, waarin yoga, meditatie en gezonde eetpatronen zijn geïntegreerd. Daarnaast is Sharon een afgestudeerd psycholoog met een master in klinische neuropsychologie en interesse in mindfulness. Ze wil anderen graag helpen om hun innerlijke rust te vinden door meer bewust te zijn van lichaam en geest en meer in het moment te leven. Sharon gaat hatha en restoratieve yoga lessen geven. In de hatha yoga lessen worden ademhalingsoefeningen gedaan en houdingen voor langere perioden aangehouden. De restoratieve yoga lessen zijn gericht op herstel en het verminderen van fysieke en mentale klachten zoals stress, vermoeidheid en rugklachten. Sharon heeft erg veel zin om als yoga lerares aan de slag te gaan bij Uprising Yoga!

Kuda Nemane

Kuda has 10 years of experience in yoga teaching and creative body weight training. On top of that, Kuda is a heartfelt massage therapist with extraordinarily gifted hands. A true body and soul worker, inspired by the love for life.

Kuda has developed his life philosophy over many years of conscious body work. As he observed, our physical body has an intelligence of its own, the ‘Gaia force’ intelligence. For our mind, body, and soul to flow in harmony, the Gaia force must be moving freely. Kuda developed his own method that shows every-body how to connect with this force in its own authentic way.

During massage treatments, one of Kuda’s flairs is that he knows when to become silent and receive the frequency of our bodies. With the information he receives, Kuda composes a tailormade treatment on the spot. This empathic communication he also uses in his yoga and creative body weight classes. His classes are unique and playful, always in tune with what fits the moment. Gentle yin energy classes or fiery up beat vinyasa flow with martial art elements, you name it, Kuda takes us there.

Cultivating freedom through playfulness, while keeping the centered focus of a true warrior. Kuda brings together all elements of Gaia’s force to make us step into life feeling like we truly belong there – with all our being.